Om oss

WCRS jobbar idag för att på ett ekonomiskt och miljötänkade sätt vattentäta betongkonstruktioner.

Vår erfarenhet kommer från både stora och små projekt under flera år. Genom åren så har vi arbetat med olika lösningar som skyddar och tätar betong. När WCRS ingick i samarbete med Radcrete så var målet att kunna erbjuda vår svenska marknad samma storslagna lösning som stora delar av världen redan fått testa på och hjälp med.

Våra produkter har funnit på marknaden sedan 1987 och vi är Exklusiva Sverige distributörer för Radcrete i Australien.

Vi har hela Sverige som arbetsplats.

Om Radcrete

Etablerat i Sydney 1987, var det Radcrete Pacifics uppdrag att förse konstruktionsindustrin med ett enklare och effektivare sätt att impregnera betong. Sedan dess har Radcon Formula #7® framgångsrikt impregnerat och skyddat tiotals miljoner kvadratmeter betong världen över. Produktens enastående kapacitet, kombinerad med den enkla appliceringen, gör den till det mest effektiva och mest ekonomiska lågriskalternativet.

Radcon Formula #7® utvecklades först av Dr A W Smith 1975, en vetenskapsman nominerad till Nobelpriset. Dr Smith använde sina kunskaper inom det medicinska fältet, för att transformera vanligt silikatbaserat material till ett som kunde reagera i matrisen och sprickorna i betongen, på ett liknande sätt som sår läker i människohud.

Denna enastående innovation betyder, att Radcon #7 fortsätter att vara aktivt i betong och konstant återaktiveras för att uppnå den livslånga impregneringskapaciteten. Radcon Formula #7® gör det genom att använda tillfällig fukt, för att reagera med nyligen frigjort fritt kalcium i betongen, i en ständig cykel. Radcon Formula #7® garanterar att framtida hårfina sprickor förblir vattentäta även under förhållanden med stora temperaturskillnader. Våra utförliga tester och våra erfarenheter på plats stödjer denna process, och vi har inte hittat en enda produkt som kan matcha denna prestation.

För att erbjuda ytterligare innovation har Radcrete utvecklat andra ledande material, såsom Radmyx kristallinimpregnering för tillämpning under marknivå, Radguard vattenavisande impregnering för utsatta fasader och Radseal för golvhärdning.