Tjänster

Spricklagning / Dilitationsfogar

Många arbetsplatser och lager idag har sprickor och fogar som ställer till det för verksamheten. Det kan vara ett litet hål eller en ojämnhet som sedan blir större och större med tiden. Detta kan med tiden ge stora konsekvenser på arbetsredskap som personal, om de dagligen behöver köra i dessa håligheter eller sprickor. Vi har flera års erfarenhet av betonglagningar i lager och på arbetsplatser.

Injektering

Ibland kan vattentrycket vara så pass hårt så man måste injektera för att minska på trycket och få stopp på rinnande vatten. Vårt företag har erfarenheter sedan flera år av injektering. Vi har bland annat varit med på projekt som Tingstadstunneln, Citybanan och Ringhals med fler.

Materialet vi använder heter Taccs och är ett välbeprövat medel. Vi utför flera olika typer av injekteringar. Självklart utför vi också akuta lagningar.

Så tveka inte på att kontakta oss.

Vattentätning av källare

Har din husgrund drabbats av sprickor och fuktgenomträgning kan vi kostnadseffektivt och snabbt hjälpa er att skydda den från insidan. Produkten vi använder är en vidareutveckling på vår Radmyx, som vi har anpassat för att kunna använda som ett bruk eller slam. Ta kontakt med oss idag om ni har problem med fukt, eller oroliga för framtiden, så kan vi tillsammans komma fram till en lösning för att hålla ner kostnaderna och ge er en trygg, torr grund att bo i.